Het ontstaan van OERvrouw

OERvrouw is ontstaan vanuit mijn hart&missie: de OERkracht van vrouwen AAN zetten.

Ik ben Melanie, ik ben moeder van 3 kinderen en daarnaast ben ik boerin (nog zonder boerderij). Ik heb vele passies en hobby’s, ik vind veel dingen leuk en interessant. Ik leer ontzettend graag en verdiep me in van alles, altijd op zoek naar inspiratie! Woorden die bij mij passen zijn: spiritualiteit en bewustzijn, maar wel heel aards. Intuïtief en gevoelig, waarmee ik snel kan aanvoelen en tot de kern kan komen. Ik hou van puur en natuur.  Ik leef vanuit positiviteit en vertrouwen.

Wat mijzelf nog meer bewustzijn gebracht heeft, zijn de (levens)ervaringen die ik meemaak en vooral mijn bevallingen en het moeder worden/zijn. Daardoor heb ik mijn OERkracht meer en meer ontdekt. Met de geboortes van mijn kinderen is ook de wens geboren om andere vrouwen meer die oerkracht te laten ervaren! Wauw, die oerkracht voelen is zo bijzonder, het laat je groeien, het is zo puur, je staat daardoor meer en meer in jouw kracht.

 

 

Melanie oervrouw met gezin

Door steeds meer keuzes te maken vanuit mijn hart, mijn gevoel en intuïtie, ervaar ik die kracht steeds meer. Ik ervaar wat het met mij doet, als vrouw. Ik voel me sterk, zeker, durf voor mijn dromen te gaan. Door vanuit mijn gevoel, mijn hart, mijn intuïtie, te leven en daar op te vertrouwen, kom ik op mijn eigen weg. Ik merk dat ik door keuzes te maken vanuit mijzelf, en niet vanuit wat ‘normaal’ is, of wat er misschien verwacht wordt, ik me gelukkiger en sterker voel. Met deze ervaring, met mijn passie, en het ‘weten’ dat dit mijn Missie is, ben ik OERvrouw begonnen.

Ik gun alle vrouwen méér OERkracht.

Die kracht, om voor jezelf te gaan staan, om jouw grenzen aan te geven, om sterk te staan, om jezelf te zijn en daar trots op te zijn, om jouw missie te leven, jouw hart te volgen, die kracht, die hebben alle vrouwen in zich.

Die OERkracht AAN zetten. Benut jouw prachtige pure oerkracht, ga leven vanuit jouw hart, jouw gevoel, jouw oer, jouw basis. Durf die prachtige OERvrouw te zijn, die je al bent. Durf te stralen.

Bloem met paarse en witte blaadjes

OERvrouw Coaching & OERvrouwen Community

Ik miste zelf jarenlang een pagina of website waarbij vrouwen elkaar helpen, ondersteunen en inspireren. Ik merk zelf dat vrouwen vaak het gevoel hebben met elkaar te moeten ‘concurreren’.

Terwijl we samen juist kunnen verbinden om zo samen èn zelf sterker te staan. Vanuit die verbinding kunnen wij groeien en bloeien. Verbinding creëren we samen, vanuit vertrouwen en persoonlijk contact. Belangrijke waarden zijn voor mij daarnaast ook openhartigheid, zachtheid en kracht. Ik stel mijn hart open en kan daardoor verbinding maken met jou. Samen gaan we die OERkracht AAN zetten. 

Naast OERvrouw Coaching ben ik ook de OERvrouwen Community gestart. Zodat OERvrouwen samen kunnen verbinden en elkaar kunnen inspireren. 

 

 

Blog

Achter de wolken schijnt de zon

Achter de wolken schijnt de zon

Ik kende deze uitdrukking al jarenlang, maar ik voelde ‘m niet ècht.
Snap je wat ik bedoel? Als ik in een dip zat, in een dal, dan was het ook een diep dal. En dan had ik het idee dat die zon zeg maar nooit meer zou gaan schijnen…. Er waren op dat moment alleen maar wolken, in mijn leven. Dan voelde ik me zo ongelukkig en voor mijn gevoel zou het ‘nooit meer beter worden’. Ik zag die zon niet, ik voelde die zon niet, en ik wist ook niet zeker of die weer zou komen.

Lees meer
Lieve JIJ,

Lieve JIJ,

Lieve JIJ, JIJ bent MOOI. Gewoon jou zijn. Jouw prachtige jij. Ja JIJ!   Een stukje van mijn verhaal. Ik was altijd zo ontzettend onzeker. Al leek dat misschien niet zo, want ik had kort haar en van die heel gekleurde harembroeken aan op school  Wat mij heeft doen groeien? Keuzes maken die passen bij MIJ. Ik ging werken op (biologische) boerderijen en ik leerde over mezelf: dit vind ik wel ècht leuk! Hier word ik blij van.

Lees meer
Onze kinderen proberen we mee te geven dat ze goed zijn zoals ze ZIJN.

Onze kinderen proberen we mee te geven dat ze goed zijn zoals ze ZIJN.

Onze kinderen proberen we mee te geven dat ze goed zijn zoals ze ZIJN. Maar doen wij dit wel bij onszelf? Volgen wij onze eigen passies? Mogen wij fouten maken om van te leren? Want als wij dit doen… dan zien onze kinderen dit bij ons. In hoeverre proberen we onze kinderen dingen mee te geven, die we zelf niet voorleven?

Lees meer